Tilaus ja sopimusehdot

Luethan tämän sivun tarkasti ennen tilauksen tekemistä.

www.tilkkukauppa.fi/verkkokurssit sivusto on tarkoitettu ompelun, käsityön ja tilkkutyön harrastajille tietyin rajoituksin. Käyttämällä sivustoa hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, sopimusehdot ja tietosuojaehdot. Kaikki ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Ehdot koskevat kaikkea vierailua sivustollamme, ilmaisia ladattavia tiedostoja, ilmaisia ja maksullisia verkkokursseja sekä henkilökohtaista ohjausta.
Jos et voi hyväksyä ehtoja, sinun tulee lopettaa sivustojen käyttö välittömästi.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt kaikki sivuston käyttö- ja sopimusehdot

Sopimuksen osapuolet:
Palvelun tarjoaja, sisällön tuottaja ja tuotteiden myyjä Hämeen Tekstiilituonti Ky (Y-tunnus 1013506-4), Katrin Tilkkukauppa, Katrin Verkkokurssit, Katrin Tilkkublogi, Katri Eskelinen ja www.tilkkukauppa.fi-sivusto (jatkossa yritys, minä, me, sivusto)
Palvelun, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa lukija, tilaaja, asiakas, sinä)

Kooste:

 • Kaikki Katrin Verkkokurssit -sivustolla jaettava tieto on vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi.
 • Et saa jakaa oppimaasi tietoa eteenpäin missään olosuhteissa.
 • Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta tai salasanaa, ne ovat aina henkilökohtaisia.
 • Et saa jakaa suljettua sisältöä millään tavalla missään olosuhteissa.
 • Et saa hyödyntää opittua tietoa kaupallisiin tarkoituksiin.
 • Et saa opettaa sivuilla oppimaasi tietoa eteenpäin.
 • Opettajana, ammatinharjoittajana tai yrittäjänä sinulla ei ole oikeutta käyttää oppimaasi omassa työssäsi ja/tai kaupallisissa tarkoituksissa. Jos opetat, koulutat tai teet kursseja käsityöalalla, niin sinulla ei ole oikeuttaa ostaa kursseja, ohjeita tai kaavoja sivuillamme näkyvillä hinnoilla.  
 • Jos huomaamme sopimusrikkomuksia, meillä on oikeus sulkea pääsy kurssille.
 • Ostaessasi kurssin ostat sen käyttöoikeuden rajatuksi ajaksi. Kyseessä on vain käyttöoikeus, et siis omista kurssin sisältöä.
 • Saat verkkokurssit, ohjeet ja kaavat käyttöösi heti ostotapahtuman jälkeen. Edellä mainitut tuotteet ovat digitaalisia/ladattavia tuotteita eli niillä ei ole kuluttajasuojan mukaista palautus/perumisoikeutta.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.

Immateriaalioikeudet

Kaikki sivuistollamme julkaistu materiaali on Katri Eskelisen ja/tai Hämeen Tekstiilituonti Ky:n tekijänoikeuden (tai muiden immateriaalioikeuksien) suojaamaa omaisuutta. Poikkeuksena kolmansien osapuolien tuottamat sisällöt, sometilit ja kommentit.
Pidän kaikki oikeudet sivuistoillamme olevaan aineistoon. Pidän oikeuden myös aineiston, tuotteiden ja palvelujen muokkaamiseen ja poistamiseen.
Sivustolla olevaa materiaalia saa lukea ja ilmaisista materiaalia saa tulostaa omaan käyttöön. Kaikki sivustolla oleva tieto on vain henkilökohtaiseen käyttöösi. Sivustolla olevaa tietoa (tai sen osia) ei saa antaa, jakaa tai myydä eteenpäin missään olosuhteissa eli tietoa ei saa jakaa opettamalla, sähköisti tai paperille tulostettuna eikä tietoa saa kopioida muille verkkosivustoille. Linkittäminen ilmaisiin ohjeisiimme on sallittua.
Opettajana, ammatinharjoittajana tai yrittäjänä sinulla ei ole oikeutta käyttää oppimaasi omassa työssäsi ja/tai kaupallisissa tarkoituksissa. Jos opetat, koulutat tai teet kursseja käsityöalalla, niin sinulla ei ole oikeuttaa ostaa kursseja, ohjeita tai kaavoja sivuillamme näkyvillä hinnoilla.  
Edellä mainutut tilanteet luetaan ammattitaidon ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Näissä tapauksissa sinun tulee olla yhteydessä katrin@tilkkukauppa.fi, jotta voimme tarjota sinulle koulutuslisenssiä.
Väärinkäytökset johtavat kurssilta poistamiseen ja korvausvaatimuksiin.

Jos lähetät palveluumme tai sähköpostitse omia kuviasi tai tekstejä, myönnät niihin käyttöoikeuden minulle ja voin käyttää lähettämääsi materiaalia markkinointiin. Lähettämäsi materiaalin  kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla.

Vahingonkorvausvastuu ja Force Major

Pidämme oikeuden muutoksiin ja virheisiin. Emme korvaa välillisiä, välittömiä tai epäsuoria vahinkoja jotka ovat johtuneet jakamassamme materiaalissa olevista virheistä tai siitä että asiakas on ymmärtänyt tarjoamamme palvelun sisällön väärin.
Emme korvaa kolmansista osapuolista johtuvia ongelmia, kuten palvelimella tai sivustollamme olevat katkokset, tietoliikenneyhteyden hitaus tai toimimattomuus. Pidämme oikeuden viivästyksiin ja keskeytyksiin jotka johtuvat henkilökunnan sairastumisesta.

Palveluiden käyttäminen

Kaikki palvelumme on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Olet vastuussa hyvästä käytöksestä sivuillamme.

Peruminen/palautusoikeus

Kuluttajansuojan mukaisesti digitaalisilla tuotteilla on 14 päivän perumis/palautusoikeus mikäli yritys ei ole aloittanut tuotteen toimittamista tai jos kuluttajalle ei ole kerrottu että perumis/palautusoikeus poistuu kun tuotteen käyttö aloitetaan. Jos asiakas saa tuotteen käyttöönsä välittömästi oston jälkeen, kuluttajasuojan mukaista 14 päivän perumis/palautusoikeutta ei ole.
Huomaathan, että www.tilkkukauppa.fi/verkkokurssit -sivustolla asiakas saa verkkokurssit, ohjeet ja kaavat käyttöönsä välittömästi oston jälkeen eli tuotteilla ei ole kuluttujasuojan mukaista perusmis/palautusoikeutta.
LUE LISÄÄ: Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta

OSTAMINEN
Katrin Verkkokurssit -sivustolla

Tuotteita ostaessaan asiakas hyväksyy yleiset sopimusehdot. On asiakkaan omalla vastuulla, että tilauksessa annetut henkilötiedot (nimi, matkapuhelinnumero, sähköposti ja osoite) on oikein kirjoitettu ja täsmäävät tilaajaan. 

Asiakkaan tulee seurata sähköpostia tilauksen lähettämisen jälkeen. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostitse, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos tilausvahvistus ei ole roskapostissakaan, otathan meihin yhteyttä verkkokurssit@tilkkukauppa.fi

MAKSAMINEN

VERKKOMAKSU omasta verkkopankista
( Mahdollistaa nopeimman toimituksen )

MAKSU/LUOTTOKORTTI
(Visa, Mastercard, Visa Electron tai American Express)

MOBIILIMAKSU
(Siirto tai Mobilepay)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

WALLY (COLLECTOR) LASKU/OSAMAKSU

WALLY eli Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 € laskutuspalkkio) 
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB

Toimitus

Kurssi, ohje tai muu tuote on käytössäsi heti oston jälkeen. Mikäli et saa sähköpostia tilauksesi jälkeen, niin tarkistathan roskapostikansion. Tarvittaessa ole yhteydessä verkkokurssit@tilkkukauppa.fi.
Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että tilauksessa annettu sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu. 

Muuta asiaa

Noudatamme toiminnassamme yleistä, hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä normaaleja kuluttajakauppaa koskevia lakeja.

Verkkokurssien kesto

Suurin osa kursseistamme myydään termillä ”ikuinen käyttöoikeus”. Ikuistahan ei kukaan tässä maailmassa voi luvata, vaikka kuinka niin haluaisimme. Ikuinen käyttöoikeus tarkoittaa että kurssi on käytössäsi vähintään 1 vuoden ja sen jälkeen niin kauan kuin kurssi on valikoimissamme.
Osa kursseistamme myydään rajatulla käyttöoikeudella, jolloin kurssi on käytössäsi etukäteen ilmoitetun ajan. Esimerkiksi 1 kuukausi, 3 kuukautta tai 1 vuosi. Aika lasketaan alkavaksi siitä hetkestä kun kurssi on maksettu.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat on ilmoitettu euroissa. Pidämme oikeuden tuotteiden ja hintojen muutoksiin.

TIETOSUOJA

Tietosuojaseloste 1.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Katrin Tilkkukauppa -Hämeen Tekstiilituonti ky
Karhunlukontie 23 A
13100 Hämeenlinna
katrin@tilkkukauppa.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata meiltä tavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
– sinä itse
– yhtiömme ja sen työntekijät
– yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta
– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
– kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
– tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Säilytämme henkilötietojasi:
– verkkokaupassa viiden vuoden ajan
– sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.