Pätkittäin kaitaliina

Suunnittelin keväisen Pätkittäin-kaitaliinan, joka hehkuu vihreän sävyissä. Kaitaliina on suhteellisen nopea ompelutyö ja sen avulla saat helposti keittiöön uuden ilmeen.

Kaitaliinan mitoitusta ja värejä muokkaamalla kuvio sopii tietysti muihinkin tilkkutuotteisiin.

Pätkittäin -kaitaliina

Suunnittelu, ohje ja copyright Katri Eskelinen

Pätkittäin-kaitaliina

Kaitaliina valmistuu kivalla pikatekniikalla. Pätkittäin-kaitaliinan ohje on saatavana kursseiltani kansalaiopistoissa sekä pian julkaistavalla bargello-verkkokurssilla. Verkkokursseistani voit lukea lisää: Katrin verkkokurssit. Kurssilaiset ovat ahkerasti ommelleet Pätkittäin-kaitaliinoja. Valmiiden liinojen kuvia voit ihailla Katrin Tilkkukaverit -facebookryhmässä. Liity ryhmään ja seuraa minkälaisia liinoja ohjeellani valmistuu. Lisää kuvia on varmasti tulossa sitä mukaan kun kurssilaisten kaitaliinat valmistuvat.
Pätkittäin -kaitaliinojen kuvia voit katsella myös Katrin kurssitkansalaisopistoissa facebook sivulla.

Pätkittäin-kaitaliina
Pätkittäin kaitaliina

Pätkittäin -kaitaliina on ommeltu Makowerin perussarjojen kankaista. Vaalea kangas on Linen texture-sarjasta, limenvihreä ja vihreä ovat Dimples-sarjasta ja vaaleanvihreä on Spraytime-sarjasta. Valitsin kaitaliinan taustalle ihanan lintukankaan. Kaksipuoleinen kaitaliina on kiva, kun keittiön ilmettä voi muuttaa vain liinaa kääntämällä.

Pätkittäin kaitaliina

Tilkkutyön kerrokset pitää kiinnittää huolellisesti toisiinsa tikkauksen ajaksi. Tässä työssä hyödynsin spray-liimaa ja siksi harsinlankoja ei ole näkyvissä. Spray-liimalla kankaat tarttuva puuvillavanuun todella tukevasti ja tikkaaminen on helppoa.

Tilkkutyön kanttaaminen viimeistelee tuotteen. Patalapun kanttausohjeesta näet, kuinka saat kanttauksen kulmat onnistumaan siististi.

Lue lisää:
Katrin kurssit
Katrin verkkokurssit

Katso myös:
Helppo tilkkutyö: Emmi ruokailutabletit -ohje
Tilkkutyötekniikat: Hirsimökki -ohje
Patalapun kanttaus helposti ja siististi -ohje

Pätkittäin -kaitaliina

Pätkittäin-kaitaliinan ohjetta muokkaamalla saa aikaiseksi monta kivaa ja erilaista tilkkupintaa. Myös nämä muunnosten ohjeet sisältyvät Bargello-aiheiseen verkkokurssiini.

Tykkäätkö tilkkuilusta?

Katrin Tilkkukaverit -facebookryhmässä näet kaikki Katrin tilkkuiluun ja ompeluun liittyvät julkaisut.
Ryhmässä voit myös jakaa kokemuksia ja valokuvia ohjeillani tehdyistä tuotteista. Jos tägäät Tilkkukaupan somejulkaisuusi, niin käyn mielelläni katsomassa. Instagram tarinoihin julkaistut kuvat jaan Tilkkukaupan tarinoissa.

Liity ryhmään: Katrin tilkkukaverit

Jos tykkäsit artikkelista, jaathan sen myös kavereille alla olevista painikkeista. Kiitos!

Samankaltaiset artikkelit