Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Pätkittäin-kaitaliina

Pätkittäin kaitaliina

Suunnittelin keväisen Pätkittäin-kaitaliinan, joka hehkuu vihreän sävyissä. Kaitaliina on suhteellisen nopea ompelutyö ja sen avulla saat helposti keittiöön uuden ilmeen.

Kaitaliinan mitoitusta ja värejä muokkaamalla kuvio sopii tietysti muihinkin tilkkutuotteisiin.

Pätkittäin -kaitaliina

Suunnittelu, ohje ja copyright Katri Eskelinen

Kaitaliina valmistuu kivalla pikatekniikalla. Pätkittäin-kaitaliinan ohje on saatavana kursseiltani kansalaiopistoissa sekä pian julkaistavalla bargello-verkkokurssilla. Verkkokursseistani voit lukea lisää: Katrin verkkokurssit.Pätkittäin-kaitaliinaKurssilaiset ovat ahkerasti ommelleet Pätkittäin-kaitaliinoja. Valmiiden liinojen kuvia voit ihailla Katrin Tilkkukaverit -facebookryhmässä. Liity ryhmään ja seuraa minkälaisia liinoja ohjeellani valmistuu. Lisää kuvia on varmasti tulossa sitä mukaan kun kurssilaisten kaitaliinat valmistuvat.
Pätkittäin -kaitaliinojen kuvia voit katsella myös Katrin kurssitkansalaisopistoissa facebook sivulla.

Pätkittäin-kaitaliina

Pätkittäin -kaitaliina on ommeltu Makowerin perussarjojen kankaista. Vaalea kangas on Linen texture-sarjasta, limenvihreä ja vihreä ovat Dimples-sarjasta ja vaaleanvihreä on Spraytime-sarjasta. Valitsin kaitaliinan taustalle ihanan lintukankaan. Kaksipuoleinen kaitaliina on kiva, kun keittiön ilmettä voi muuttaa vain liinaa kääntämällä.Pätkittäin kaitaliina

Pätkittäin kaitaliina

Tilkkutyön kerrokset pitää kiinnittää huolellisesti toisiinsa tikkauksen ajaksi. Tässä työssä hyödynsin spray-liimaa ja siksi harsinlankoja ei ole näkyvissä. Spray-liimalla kankaat tarttuva puuvillavanuun todella tukevasti ja tikkaaminen on helppoa.

Jos kiinnostut kaitaliinan ohjeesta ja mahdollisuudesta osallitua verkkokursseille, niin tilaa uutiskirje alla olevasta linkistä.

Tilaa Katrin uutiskirje

Tilkkutyön kanttaaminen viimeistelee tuotteen. Patalapun kanttausohjeesta näet, kuinka saat kanttauksen kulmat onnistumaan siististi.

Lue lisää:
Katrin kurssit
Katrin verkkokurssit

Katso myös:
Helppo tilkkutyö: Emmi ruokailutabletit -ohje
Tilkkutyötekniikat: Hirsimökki -ohje
Patalapun kanttaus helposti ja siististi -ohje

Pätkittäin -kaitaliina

Tykkäätkö tilkkuilusta?

Katrin Tilkkukaverit -facebookryhmässä näet kaikki Katrin tilkkuiluun ja ompeluun liittyvät julkaisut.
Ryhmässä voit myös jakaa kokemuksia ja valokuvia ohjeillani tehdyistä tuotteista. Jos tägäät Tilkkukaupan somejulkaisuusi, niin käyn mielelläni katsomassa. Instagram tarinoihin julkaistut kuvat jaan Tilkkukaupan tarinoissa.

Liity ryhmään: Katrin tilkkukaverit

Jos tykkäsit artikkelista, jaathan sen myös kavereille alla olevista painikkeista. Kiitos!

No Comments

Vastaa

Katri Eskelinen

Katri Eskelinen
Tilkkutyöohjeet
Kaavat

SUOSITUT LINKIT

uutta verkkokaupassa

×