Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Katrin Tilkkujännärit (Tilkkumysteeri eli salaisuustyö)

Katrin tilkkujännäri on mysteeri-tyyppinen yhteisompelu, jossa samalla opit uutta. Tilkkujännärit ovat laadukkaita ja monipuolisia tilkkutyökursseja. Tilkkujännärit on tehty verkkokurssin muotoon, joten voit opiskella omaan tahtiisi kotona.

Katrin ensimmäisestä Tilkkujännäristä valmistui reilun kokoinen kukka-kassi. Katrin toinen tilkkujännäri on kesäkurssi joka sisältää huiman määrän blokkeja, ideoita ja ohjeita kesäisiin tilkkutöihin.
 

Mikä on tilkkumysteeri?

Tilkkumysteeri on on yhteisompelu joka tehdään tilkkutyötekniikoilla.
Mysteerityön suunnittelija antaa osio kerrallaan ohjeen, jota toiset noudattavat. Hiljalleen, osio kerrallaan tilkkutyön kuvio alkaa paljastumaan, mutta lisää yllätyksiä saattaa olla luvassa.
Katrin suunnittelemat Tilkkujännärit ovat mysteeritilkkutyötä parhaimmillaaan ja niihin osallistuminen on helppoa netissä.
 

Milloin kannattaa osallistua Tilkkujännäriin?

  • Haluat jännitystä omaan tilkkuharrastukseesi.
  • Haluat oppia uutta. Kurssi sopii myös aloittelijalle.
  • Haluat olla osa yhteisompelua. Voit seurata somessa sekä Katrin tilkkukaverit -facebookryhmässä muiden tilkkuilijoiden etenemistä

Kuinka Tilkkujännäri etenee?

  • Tilkkujännäristä julkaistaan uusi ohjeosio säännöllisesti. 
  • Tilkkujännärin ideana on ommella ”osio” valmiiksi ennen seuraavan julkaisua. Jos et ehdi ommella Tilkkujännärin tahdissa, niin se ei haittaa. Voit valmistaa Tilkkujännärin täysin omaan tahtiisi myös myöhemmin.
  • Tilkkujännäri on käytössäsi vähintään vuoden ja sen jälkeen niin kauan kuin kurssi on valikoimissamme.

Kuinka pääsen mukaan Tilkkujännäriin?

Kenelle Tilkkujännäri on tarkoitettu?

  • Tilkkujännäri on tarkoitettu ompelun ja tilkkutyön harrastajille.
  • Tilkkujännäri on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi, eikä Tilkkujännärin sisältöä saa jakaa tai kopioda eteenpäin missään olosuhteissa

Lue lisää Tilkkujännäreistä:

Tilkkujännäri: Päivänsäde ja menninkäinen 

Katrin ensimmäinen tilkkujännäri ommeltiin huhtikuussa 2021. Kurssi on edelleen saatavana ja kaikki ohjeet ovat heti käytössäsi. Tästä voit ilmoittautua kurssille ja pääset ompelemaan ihanan tilkkukassin omaan tahtiisi. Kurssilla on myös todella kivat ja monipuoliset BONUS-ohjeet.
Katso lisää kuvia: Päivänsäde ja menninkäinen.

Tilkkujännäri niityllä (kesäkurssi)

Katrin toista tilkkujännäriä on ommeltu kesä-elokuussa 2021. Tilkkujännäri niityllä on kesäkurssi, jossa saat ohjeet 12 kesäiseen blokkiin sekä niiden muunnoksiin. Blokkeista voi ommella tilkkupeiton tai blokkeja voi hyödyntää pienempiin tilkkutuotteisiin.
Katso lisää kuvia: Tilkkujännäri niityllä.

No Comments

Vastaa

Katri Eskelinen

Katri Eskelinen
Tilkkutyöohjeet
Kaavat

SUOSITUT LINKIT

uutta verkkokaupassa

×